0
Domaći fudbal

NE IGRA FUDBAL: Ali, Markec bi mogao ni manje ni više već u Seriju A!

Objavljeno: 21.11.18 u 15:02

Lazar Marković nalazi se u nemilosti kod trenera Jirgena Klopa, a sve strane se nadaju da će u januaru doći do konačnog rastanka.

Iz Partizana je otišao kao ‘vunderkind’ u Benfiku, ali mu se transfer iz Lisabona na ‘Enfild’ nije isplatio. Lazar Marković nalazi se u nemilosti od kada je obukao dres Liverpula, a sada sve strane traže rešenje.

Naime, Markecu ugovor sa ‘crvenima’ ističe u junu sledeće godine, ali Liverpul ne želi da ostane bez dinara, jer je Srbina skupo platio skoro 25 miliona evra. Zato ‘redsi’ žele da Markovića prodaju za siću bar u januaru. Pojavio se kupac i to ni manje ni više već iz Serije A.

Kako prenose pojedini britanksi, ali i italijanski mediji Lazar Marković bi mogao u Fiorentinu. Cena bi bila simbolična, jer detetu Partizana ističe ugovor. U Firenci Lazara bi sačekali Nikola Milenković i Dušan Vlahović.

Lazar Marković je u karijeri igrao za Partizan, Benfiku, Liverpul, Fenerbahče, Sporting, Hal i Anderleht. Za selekciju Srbije je odigrao 22 utakmice i postigao je tri gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter