0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ANDREA TRINKIJERI: Zadavili su nas! Pojačanja su nam potrebna, ali…

Objavljeno: 21.11.18 u 21:40

Trener Partizana ponovo je bio zadovoljan izdanjem svog tima, uprkos porazu i greškama u ključnim momentima meča protiv Valensije.

Trinkijeri je na konferenciji za medije opravdanje za greške svojih igrača i ispuštenu pobedu pokušao da pronađe u njihovoj mladosti.

– Čestitam Valensiji. Uradili su pravu stvar u pravom trenutku. Mi smo odigrali dobro u određenim trenucima, ali je iskustvo Valensije došlo do izražaja u ključnim momentima. Rezultat pokazuje da smo imali ofanzivnih problema. Najmanje pet trojki su pogodili nakon šuta za tri i ukupno pola poena su im trojke.

Dobar momenat posle vođstva od 57:52?

– Ova ekipa pravi greške. Mladi smo, fali nam bek. To znači malo napada, malo kreacije. Ništa što se dešava nije iznenađenje. Mislim da je Valensija mnogo iskusnija, to su igracč koji su u evropskim takmičenjima godinama. Potonuli smo… Samo igramo, malo treniramo.

Da li će promešati karte do Nove godine?

– To nije pitanje za mene. Nama treba nešto od pojačanja, ali za sada smo ovakvi i ovako ćemo igrati. Bićemo bolji. Sa ovakvom ekipom nikad ništa nije predvidivo. Igrali smo dve super utakmice u Podgorici i Sankt Peterburgu i izgubili, danas je trebalo da igramo loše i dobijemo. Ova ekipa će uvek grešiti, potrebna nam je stabilnost.

Koliko ga porazi motivišu?

– Siguran sam da svi moji igrači znaju šta znači ovaj dres. Ovo je specijalna sredina i stvar koju neću nikada ni pomisliti jeste da igrači sa ovim dresom nisu motivisani. Možemo grešiti, gubiti, ali nemotivisani nikako ne možemo biti.

O eventualnom ispadanju?

– Imamo dve utakmice i moramo dobiti obe. Dubljević i Van Rosom su bili problem. A na iskustvo su nas zadavili kad je trebalo.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Petar Lazić

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter