0
Evrokup

SPORT NA TV: Srbija dočekuje Litvaniju u Ligi nacija, gostovanje Zvezde u Evrokupu

Objavljeno: 20.11.18 u 08:50

Kada su u pitanju prenosu, danas na programima sportskih kanala ima i fudbala i košarke.

Reprezentacija Srbije odigraće poslednju utakmicu ove faze Lige nacije, do košarkaši Crvene zvezde gostuju Andori.

Izabranici Mladena Krstajića takmičenje u C diviziji Lige nacije okončanje danas utakmicom protiv Litvanije. U Viljnusu je odigrana utakmica bez golova, a večerašnji duel dobra je prilika da se pobedom najavi promocija u viši rang. Duel između Srbije i Litvanije na programu je od 20.45 časova, a prenos je na prvom kanalu Sport kluba.

Ove sedmice igra se i dubolo kolo Evrolige, od 18 sati na programu je duel Efesa i Makabija, prenos je na prvom kanalu Sport kluba, dok na trećem kanalu od 20 sati možet pratiti utakmicu Andore i Crvene zvezde.

Kada su u pitanju mečevi Lige nacija, pd 20.45 selekcija Portugala dočekaće Poljsku, a prenos je na drugom kanalu Sport kluba.

Pored ovih na programu su danas i prijateljski mečevi, Brazil će dočekati Kamerun, prenos je 20.30 sati, a sat vremena nakon ponoći sastaće se Argentina i Meksiko, oba prenosa su na prvom kanalu televizije Arena sport.

Evo i kompletnog TV programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter