0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost Voli

RADE ZAGORAC: Nije lako igrati sa maskom, žaljenje mi neće pomoći

Objavljeno: 20.11.18 u 16:57

Krilni igrač Partizana nakon poraza njegove ekipe u Podgorici kazao je da za tu partiju nema alibija, ali je istakao i dobre strane iz te utakmice.

U utorak je nekadašnji član Mege polomio nos, u sredu je bio operisan, a u nedelju bio je na parketu ‘Morače’.

I pored brojnih problema, Zagorac je dao doprinos igri ekipe Andree Trinkijerija, ali to ipak nije bilo dovoljno da se savladaju ‘plavi’ na domaćem parketu.

– Maska nije stvar koju bi bilo koji igrač izabrao, da ima izbora. Vizir je dosta sužen, kao i pokretljivost. Ali to je nešto sa čim ja moram da živim. Nikakvo dodatno žaljenje mi neće pomoći. To je što će biti tako u naredne tri nedelje. Moj posao je da taj period sa maskom protekne sa što manje štete, rekao je Zagorac.

Jedan od najoljih u timu Partizana ove sezone smatra da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu sa timom koji se takmiči u Evroligi.

– Ekipa je 40 minuta bila u igri. Bez obzira na to što sam ja bio rovit, što je Gagić dobio udarac na treningu, Lendejl imao stomačnih problema, ipak smo dobro igrali protiv evroligaša, ekipe koja je jedan od najvećih pretendenata za titulu i, nadam se, jedan od rivala koji će nas čekati u plej-ofu, kazao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter