0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

POBEDA ZA ‘OVERU’ PLASMANA: Evo ko sa Mitrovićem napada Litvance

Objavljeno: 20.11.18 u 10:41

Večerašnjom utakmicom Srbija će završiti učešće u prvoj fazi Lige nacija.

Postoji mali problem sa povredama i umorom, a plan je da se ofanzivom pokuša ekspresno da sruši Litvanija

Zvrašni čin i još jedna pobeda za prvo mesto u grupi Lige nacija za Srbiju. Jasan cilj večeras od 20.45 časova imaju ‘orlovi’ protiv Litvanije, koja do sada nije upisala bod na svoj konto posle pet mečeva. Ipak, opreznost u taboru domaćina je maksimalna i kako saznaje HotSport selektor Mladen Krstajić neće mnogo mešati karte u odnosu na megdan sa Crnom Gorom. Jasno je da tim koji pobeđuje se ne menja mada postoje problemi sa sitnim povredama i premorom Dušana Tadića, koji od dolaska u Ajaks igra svaki meč kao i za reprezentaciju. Nemanja Matić je rovit posle operacije i povratka i tu su kao moguće zamene Ljubomir Fejsa i Branko Jovičić.

Odbrana treba da bude kao i u subotu, a ako Tadić ne počne opcija je Andrija Živković. Na drugom boku treba očekivati da adut bude Nemanja Radonjić i najistureniji napadač po tradiciji i najbolji strelac ekipe Aleksandar Mitrović.

Projektovan sastav: Rajković – Rukavina, Milenković, Veljković, Kolarov – Matić (Fejsa), Maksimović, Radonjić, Tadić (Živković), Ljajić, Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter