0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADEN KRSTAJIĆ: Ovo su igrači za kvalfikacije, ima još kandidata, ali ako oni neće, Bože moj!

Objavljeno: 20.11.18 u 23:11

Selektor Mladen Krstajić nije mogao da sakrije zadovoljstvo posle plasmana Srbije u ‘B’ divizuju Lige nacija, a možda i baraž za Evropsko prvenstvo.

Šef stručnog štaba ‘orlova’ je istakao da je znao da će biti teško i da će biti potrebno što pre postići taj vodeći gol.

– Znali smo da će biti teško. Prvo poluvreme smo igrali uz vetar, bilo je teško. Oni su imali prešku. U drugom poluvremenu smo malo više rizikovali. Uveli smo drugog napadača. Čekali smo momenat da damo prvi pogodak. Potom je sve bilo lakše – rekao je Mladen Krstajić za ‘Sport klub’.

Mladen Krstajić je govorio i o tome što u timu nije bilo Aleksandra Kolarova, Dušana Tadića i Nemanje Matića.

– Ovi utakmicu su zaslužili da igraju ovi momci koji su bili na terenu. Pojedine igrače je stigao umor. Sve je to mali rizik, ali imamo 25 igračaSad treba odmoriti glavu do marta i početka kvalifikacija – rekao je Krstajić i potvrdio da je ovo tim za kvlafikacije koje počinju u martu:

– Da, ovo je taj tim. Tačnije, 90 posto. Nadam se da će i neki momci koji trenutno nisu sa nama odlučiti da igraju za Srbiju. Ako neće, Bože moj.

Na pitanje o malom broju gledalaca, evo šta je Malden Krstajić rekao:

– Nisam iznenađen. Vreme je bilo katastrofalno. Biće vremena na proleće – zaključio je Krstajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter