1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED TSC: Oni su dobra ekipa, a nama fali veliki broj reprezentativaca – verujem da će Kafu pokazati zbog čega je ovde

Objavljeno: 20.11.18 u 13:35

Što se reprezentativne pauze tiče, ona će se za fudbalere Crvene zvezde i TSC-a završiti sutra, kada ih očekuje utakmica osmine finala Kupa Srbije.

Crveno-beli na svom stadionu će ugostiti člana Prve lige Srbije iz Bačke Topole.

Trener šampiona Srbije, Vladan Milojević pred ovaj duel naglasio je da njegovu ekipu u narednom periodu očekuje veliki broj mečeva, ali i da je sutrašnji rival veoma ozbiljan.

– Ulazimo u jedan mesec sa sedam utakmica. Malo smo se odmorili, oni koji su bili tu dobro su radili. TSC je dobra ekipa, jedan od favorita da maratonsku trku u drugoj ligi završe plasmanom u elitu. Dobro igraju kod kuće i na strani. Trener Sabo dobro radi sa njima. Videćemo u kom ćemo sastavu izaći, fali veliki broj reprezentativaca, počeo je Milojević

Strateg na klupi tima iz Ljutice Bogdana svestan je da će u narednom periodu biti nešto lošijiu uslovi za igru nego do sada.

– Imali smo sreće, do kraja novembra smo imali lepo vreme i to nas je razmazilo. Sad dolaze teži tereni, pravićemo rotacije, igrači moraju biti maksimalno spremni.

Zgusnut raspored nešto je na šta moraju da se naviknu u crveno-belom taboru.

– Svaka utakmica u Ligi šampiona je daleko zahtevnija, morate mnogo više da trčite. To su zahtevni mečevi, a to se manifestovalo umorom, igramo sreda nedelja, ne kukam, meni je drago, volim utakmice, ali moramo da se prilagodimo. To nas čeka narednih godina, kazao je on.

FOTO: STARSPORT

Upitan da prokomentariše učinak novajlija, Milojević je imao jasan odgovor.

– Zadovoljan sam sa svim svojim igračima, očekivanja su velika, ja sam strpljiv čovek. Verujem da će Kafu da pokaže zbog čega je došao.

Za kraj trener crveno-belih naglasio je da mu je drago zbog dobrih rezultata reprezentacije.

– Uvek sam uz reprezentaciju. Drago mi je zbog dobrih rezultata. Nema lakih protivnika, momci bi trebalo večeras da stave tačku na i, zaključio je Vladan Milojević.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije na programu je sutra od 15 časova, na stadionu Crvene zvezde.

(Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski)

0
0
1 Komentara
  1. Utakmica Zvezda-Liverpul je pokazala skedeće: 13 domaćih igrača u Zvezdi je pobedilo 1 Engleza i !3 internacionalaca, iz Liverpula! Valjda je to najbolji pokazatelj ko treba da igra, da li naši igrači ili limitirani „kapitalci“, u koje veruju samo afro-fanatici koji vode Zvezdu! Hoću da gledam naše igrače u Zvezdi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter