1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAVIRITE NA TRENING ‘ORLOVA’: Smrzavanje u Pazovi, ali bi sutra moglo biti toplo oko srca (FOTO)

Objavljeno: 19.11.18 u 19:16

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je večeras polsednji trening pred završni meč grupne faze ‘C’ Lige nacija protiv Litvanije.

Računica je sasvim jasna, Srbija sa tri osvojena boda poritv autsajdera Litvanije obezbedila bi prvo mesto u grupi i plasman u viši rang takmičenja. Uspesima tu ne bi bio kraj, jer to znači i već plasman u baraž za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Nije večeras u Staroj Pazovi bilo lako izabranicima Mladena Krstajića, zima je stigla u Srbiju, a nije tajna da kada je temperatura u Beogradu oko jedan ili dva stepena, da je u vojvođanskoj ravnici za koji stepen hladnije zbog vetra.

FOTO: STARSPORT

To se moglo videti i na licima naših reprezentativaca. Čini se da je samo Ljubomir Fejsa sa osmehom na licu bio imun na hladnoću. Pojedinim igračima nije bilo svejedno, dobro su se utoplili poput kapitena Aleksandra Kolarova, ali i mladog napadača Luke Jovića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na kraju, možda je večeras u Staroj Pazovi ‘minus’, ali verujemo u to da će sutra svakom stanovniku Srbije biti toplo oko srca. Zato navijači, svi u Humsku, da pomognemo ‘orlovima’…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter