0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Derbi i nekoliko raspleta u Ligi nacija, NFL poslastica za kraj

Objavljeno: 19.11.18 u 08:50

Nakon vikenda i utakmica naših klubova u košarkaškoj ABA j.t.d. ligi, danas će uglavnom fudbal biti u prvom planu.

Nije potrebno puno razmišljati te istaći da će najgledaniji sportski događaj dana biti derbi ‘A’ Lige nacija između Nemačke i Holandije. Taj susret koji će doneti rasplet u grupi u kojoj je još i Francuska igra se od 20:45h i prenosiće ga prvi program SportKluba.

Zanimljivo će biti i u Danskoj, gde će gostovati Republika Irska. Taj susret ‘B’ Lige igra se takođe od 20:45h, a gledaćemo ga na SportKlubu 2.

U istom terminu na SportKlubu 3 biće duel Makedonije i Gibraltar, a na drugom kanalu te televizije, nešto ranije, od 18 sati biće okršaj Gruzije i Kazahstan.

Kada je reč o košarci na SK 3 će od 18:30h ići prenos VTB lige između VEF Rige i Astane, dok će na prvom kanalu TV ArenaSport od 18 sati biti hrvatski derbi između Cibone i Zadra.

Za kraj dana, tačnije, u noći između ponedeljka i utorka ljubitelje američkog fudbala čeka poslastica 11. nedelje NFL-a i duel Los Anđeles Remsa i Kanzas Siti Čifsa, dva pretendenta za osvajanje Superboula. Taj susret igra se od 02:15h i pratićemo ga na SportKlubu 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter