0
Košarka

head coach Dusan Alimpijevic Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Baskonia in Belgrade, Serbia on November 23. 2017. (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

PRVI PUT POSLE ZVEZDE: Dušan Alimpijević zvanično ima novi klub – dočekali su ga raširenih ruku (FOTO)

Objavljeno: 19.11.18 u 10:21

Prošlosezonski trener Crvene zvezde bio je bez kluba od leta, ali je sada pronašao klub u Rusiji do kraja sezone,

Nakon više poslova u Srbiji i najvećeg poduhvata do sada, Crvene zvezde, kao i usavršavanja u NBA ligi i gostovanja Željku Obradoviću u Fenerbahčeu, Dušan Alimpijević ima novi posao.

Klub koji će voditi do kraja sezone je Avtodor iz Saratova, objavljeno je na sajtu tog kluba, a takođe i izjava predsednika koji je oduševljen dolaskom srpskog trenera.

– Imali smo nekoliko kandidata, na kraju smo se odlučili za Alimpijevića. Dobili smo odlične informacije o njegovoj stručnosti, na kraju smo se našli, razgovarali i odlučili da mu ukažemo poverenje. On je mlad, harizmatičan i ima veliko iskustvo. Predvodio je Crvenu zvezdu u Evroligi. Verujem da će sa Alimpijevićem naš tim napredovati – izjavio je predsednik Avtodora Vladimir Rodinov.

Avtodor trenutno ima dve pobede u sezoni i četiri poraza, te se nalazi na devetoj poziciji VTB lige, a Alimpijevićev cilj biće plasman u plej-of regionalnog baltičkog takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter