0
Fudbal

LIGA NACIJA: Norveška ide u B, a Makednija u C diviziju – Bugari poklekli u finišu

Objavljeno: 19.11.18 u 22:54

Večerašnjim utakmicaka kompletirane su treća grupa C Lige nacija i četvrta grupa lige D.

Selekcije Norveške i Makedonije slavile su, dok su Bugarska i Slovenija, odnosno Lihtenštajn i Jermenija podelile bodove.

Selekcija Bugraske u poslednjem kolu izgubila je mogućnost da se sledeće godine takmiči u B diviziji. Njima je večeras na domaćem terenu bio potreban trijumf, koji nisu uspeli da ostvare. Bugari su do vođstva protiv Slovenije došli u 68. minutu igre, a izjednačenje i konačan rezultat postavio je Zajc u 75. minutu. Norveška je trijumfom nad Kiprom u gostima obezbedila plasman u viši rang. Dvostruki strelac bio je Kamara, u 36. i 48. minutu, a obe selekcije meč su završile sa po jednim igračem manje.

Na dve utakmice četvrt grupe lige D, viđeno je čak osam golova. Lihtenštajn i Jermenije igrali su nerešeno 2:2, a strelci za domaće bili su Bušel i Hastler, dok su za goste golove postigli Adamijan i Karapetijan. Makedonija je sa četiri gola na domaćem terenu ‘overila’ plasman protiv Gibraltara. Strelci za naše susede bili su Bardi, Nestorovski dva puta i Trajkovski u finišu utakmice.

Liga nacija, 6. kolo

Liga C, 3. grupa

Bugarska – Slovenija 1:1 (0:0)
(Ivanov 68 – Zajc 75)

Kipar – Norveška 0:2 (0:1)
(Kamara 36, 48)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Liga D, 4. grupa

Lihtenštajn – Jermenija 2:2 (1:1)
(Bušel 44, Hasler 47 – Adamjan 9, Karapetian 85)

Makedonija – Gibraltar 4:0 (1:0)
(Bardi 27, Nestorovski 67, 80, Trajkovski 90+2)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter