0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Fiksevi’ u Ligi nacija i hrvatskom derbiju

Objavljeno: 19.11.18 u 11:11

Rasplet u Ligi nacija ulazi u završnu fazu i ostaje da se iskristališu plasmani za naredno takmičenje, a bilo je dosta iznenađenja tako da bi opreznost trebalo da bude maksimalna.

NEMAČKA – HOLANDIJA 1 (2.00)

Nema dileme da domaćin mora da renovira ekipu što je rival učinio i pokazao se u mnogim mečevima u punom sjaju, ali ekipa Joakima Leva želi da slabu godinu zaokruži pobedom.

DANSKA – R. IRSKA 1 (1.60)

U Kopenhagenu sledi borba za prolaz i domaćinu je potrebna pobeda po svaku cenu, a uz podršku punih tribina očekuje se da ponovo nadmaše rivala, koji je savladan i u baražu za SP u Rusiji.

KIPAR – NORVEšKA 2 (1.60)

Citav ciklus gosti su prilično dominantni u svojoj grupi i došli su na korak od zacrtanog cilja tako da imaju rezultatski imperativ u odnosu na domaćina.

CIBONA – ZADAR 1 (1.50)

Zadrani su posle promene trenera imali tri pobede u nizu, a onda su opet zastali i večeras u Zagrebu prednost je na strani domaćina koji je u usponu i pored poraza prošle nedelje od Partizana.

Ukupna kvota na tiketu je 7.68.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter