0
Domaći fudbal

FUTSAL: Banjica sa 11:0 demolirala Pirot

Objavljeno: 19.11.18 u 21:40

Odigrani su mečevi 10. kola u Prvoj i Drugoj futsal ligi, a najubedljivija bila je Banjica.

Nebesko-plavi su sa 11:0 na Banjici pobedili Pirot. Bila je to igra mačke i miša, a učenici trenera Slaviše Damjanovića do vrha su napunili mrežu gostiju sa istoka Srbije. Mrežu Piorta načeo je Stefan Dimčić već u 1. minutu, samo 60 sekundi kasnije je Igor Smajlagić povisio na 2:0. Treći gol postigao je Zoran Šćepanović, a četvrti u 10. minutu Gordan Vlaški.

Na novi gol čekalo se 60 sekundi, a strelac je bio Smajlagić po drugi put. Do kraja prvog poluvremena pao je još jedan gol, a strelac je bio Božidar Stanimirović. Banjica je u drugom poluvremenu postigla ‘petardu’. Aleksa Stojković je povisio na 7:0, Danilo Šišović je pogodio za 8:0, dok je strelac devet gola bio Stanimirović. Dimitrije Vasiljević je postavio 10:0, da bi tačku na Piroćance stavio Stojković u 39. minutu.

Zufo iz Bujanovca je nastavio sa pobedema, ovoga puta je pao Ekonomac dva sa 4:1. SAS prazi tim sa juga Srbije, pošto je na svom parketu bio bolji od Ekonomista sa 3:2.

U Prvoj futsal ligi Nova Pazova je u Novom Pazaru slavila sa 3:0 i sada ima samo tri boda manje od prvoplasiranog Ekonomca. Ipak, Kragujevčani su svoj meč igrali tek večeras protiv Srpske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter