0
Evropske lige

ĐUKIĆ NA KORAK OD NOVOG POSLA: Već je prošao ‘dril’ novinara i morao je da ‘brani’ stanje u Partizanu! (FOTO)

Objavljeno: 18.11.18 u 14:25

Ukoliko se dogovore oko preuzimanja posla, Miroslav Đukić će u novom klubu sarađivati sa članom Partizanove nezaboravne generacije iz Lige šampiona.

Čuveni Poljak iz Partizanovog tima 2003. godine, Tomaš Žonsa, sada je sportski direktor Leha iz Poznanja i prvi kandidat za novog trenera tima mu je Miroslav Đukić, donedavni šef struke beogradskih crno-belih.

Veliki kandidat za to mesto Đukiću je Adam Navalka, bivši selektor Poljske, a tamošnji mediji su, kao i uvek, potencijalne novajlije dočekali ne preterano srdačno.

Đukić je dao intervju za ‘Onet sport’ u kom je govorio o razlozima zbog kojih bi preuzeo Leh, a dotakao se i Partizana.

Na pitanje da li voli da forsira mlade igrače, Đukić je rekao:

– Ja sam trener koji pažljivo prati igrače iz omladinskog pogona. U prethodnoj sezoni u Partizanu sam uspeo da promovišem trojicu mladih igrača.

Međutim, vi kao trener do sada niste imali velikih uspeha, najveći je verovatno drugo mesto na EP sa U21 reprezentacijom Srbije?

– Posle toga sam sa Valjadolidom ušao u Primeru, a onda zadržao tim u ligi. Sa Partizanom sam osvojio Kup Srbije – odbranio se Đukić, ali je usledilo novo, još direktnije, pitanje.

Zašto onda više ne radite tamo? Verovatno atmosfera nije bila dobra?

– Nije istina. Ja imam uspešnu sezonu iza mene. Postigao sam sjajan rezultat sa klubom u Kupu, a u Ligi Evrope smo izborili plasman u 1/16 finala Lige Evrope – jasan je bio Miroslav Đukić.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter