0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Crna Gora dočekana u Beogradu, Partizan jači u Podgorici, novi Srbin možda u Liverpulu

Objavljeno: 17.11.18 u 23:25

Pobeda fudbalera Srbije nad Crnom Gorom i plasman Novaka Đokovića u finale završnog Mastersa u Londonu obeležili su dan za nama.

Srbija je sa 2:1 savladala Crnu Goru na stadionu ‘Rajko Mitić’ i tako došla na korak od plasmana u ‘B’ Ligu nacija, ali i baraža za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Tom prilikom gosti i bivši sunarodnici su dočekani srdačno u Beogradu.

Ipak, utakmicu je obeležila i sporna odluka sudijske petorke na čelu sa Undijanom Maljenkom da poništi gol Crne Gore koji bi, verovatno, mnogo toga promenio.

Na ovaj meč skaut jednog evropskog giganta je došao da gleda Luku Jovića, a u svoj notes je upisao drugog reprezentativca Srbije.

Jedan drugi fudbaler iz tabora Srbije je potencijalno blizu transfera u Liverpul, makar tako piše tamošnji ‘Liverpul eho’.

Jedan drugi poznati evropski list, francuski ‘L’Ekip’, otkrio je danas da je policija mogla da ‘pokvari’ spektakl između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena.

Spremaju se izbori u Crvenoj zvezdi, a prema našim saznanjima samo jedan kandidat će konkurisati za fotelju predsednika.

Najčitanija vest iz košarke bila je o promeni u poslednjem trenutku i odlaska Partizana u Podgoricu na megdan Budućnosti za značajnim pojačanjem u rosteru.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter