0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LIGA NACIJA: Srbija još mora da igra za ‘B’ Ligu, Portugalija odolela i slavila prvo mesto na ‘San Siru’

Objavljeno: 17.11.18 u 22:40

Srbija će ipak morati da se pomuči za osvajanje prvog mesta i plasman u ‘B’ Ligu nacija.

Srpske navijače, nakon današnjeg duela protiv Crne Gore i pobede od 2:1, najviše je zanimao meč Rumunije i Litvanije, budući da je on mogao već večeras da ‘orlove’ pošalje u ‘B’ Ligu nacija.

Međutim, Rumuni su bili ubedljivi protiv Litvanaca i sa 3:0 su ipak nagovestili da će se do poslednjeg kola nadati prvom mestu i kiksu Srbije.

Golove za naše komšije postigli su Puškaš u sedmom, Kešeru u 47. i Stančiu u 65. minutu meča. Rutinska pobeda kojom su stigli do druge pozicije i devetog boda i sada imaju dva boda manje od Srbije, a dva više od Crne Gore.

Derbi večeri igrali su Italija i Portigalija, ali na ‘San Siru’ u Milanu taj epitet utakmice ni jedni ni drugi su opravdali. Meč bez golova, naravno, mnogo više odgovara gostima koji su tako obezbedili prvo mesto u grupi i za tri dana će protiv Poljske, koja ispada u ‘B’ Ligu, odigrati revijalan meč.

Italijani su ponovo napadali i, uz pomoć navijača, jurišali na gol Ruja Patrisija, ali ni ovog puta nisu imali rešenja u napadu, baš kao ni u mnogim utakmicama od kada je na klupi ‘azura’ Roberto Manćini. Klupa mu se, nakon ovog rezultata, ozbiljno drma.

Prežaljena Albanija je na svom terenu potpuno deklasirana od Škotske, koja je došla nadomak plasmana u ‘B’ Ligu trijumfom od čak 4:0.

Golove za veliki trijumf postigli su Fraser u 14. minutu, Flečer u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena, a zatim je pobedu u drugom delu potvrdio Forest u 55. i 67. minutu.

‘A’ LIGA NACIJA

Grupa 3:

Italija – Portugalija 0:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

‘C’ LIGA NACIJA

Grupa 1:

Albanija – Škotska 0:4 (0:3)
(Fraser 14, Flečer 45+2, Forest 55, 67)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa 4:

Rumunija – Litvanija 3:0 (1:0)
(Puškaš 7, Kešeru 47, Stančiu 65)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter