3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEVI BEK PARTIZANA: Superliga nije na dobrom glasu, ajde izgradite terene i uvedite VAR!

Objavljeno: 17.11.18 u 13:09

Slobodan Urošević dobio je poverenje trenera Partizana Zorana Mirkovića i vratio se u startnih 11, a danas je iskreno govorio za medije.

Levi bek ne krije da je u krizu pao posle velike greške koju je prošle sezone napravio protiv Čukaričkog na Banovom Brdu.

– Dogodio se kiks protiv Čukaričkog posle kojeg sam pao. Trebalo mi je vremena da se vratim i verujem da sam uspeo i da će sada sve biti u redu. Bilo je teško. Napravio sam čistu glupost kao posledica pada koncetracije. Želeo sam da ostavim loptu golmanu Jovičiću, nisam primetio da je lopta stajala, kao i fudbalera Čukaričkog. Kada se napravi takva greška, nije lako. Ali i one su sastavni deo fudbala i uspeo sam da je prebrodim – ispovedio se Slobodan Urošević, a preneo je ‘Mondo’.

Slobodan Urošević je istakao da se u nekom drugom timu to mnogo lakše prašta nego kada nosiš crno-beli dres.

– U Partizanu uvek moraš da ideš na pobedu i da osvajaš trofeje. Negde drugde bi ti rekli da je to normalno, da kreneš dalje, dok nosiš crno-beli dres malo je drugačije. Partizan živi od pobede i kada se nešto tako dogodi, onda se nađeš u negativnom fokusu.

Levi bek je govorio i o velikoj prednosti Crvene zvezde koja iznosi 13 bodova.

– Dogodile su se te utakmice gde su nam rivali iz jedine šanse davali golove, a mi promašivali. Surovo smo bili kažnjeni. Nismo uspevali da prelomimo utakmice, damo gol, stvorimo dve-tri šanse, a onda primimo gol i sve padne u vodu. Niko ne broji šanse, već rezultat.

Na kraju Urošević je govorio o Superligi za koju je rekao da je na lošem glasu.

– Ne bih mnogo govorio, ima ljudi koji vode računa o tome, ali mislim da svi vide šta se dešava. Superliga nije na dobrom glasu, a mi drugo takmičenje nemamo. Moramo svi da se trudimo da nam bude dobro i lepo. Moramo prvo da uložimo u terene, pa da uvedemo VAR, koji će bez sumnje biti od koristi i pomoći – zaključio je Urošević.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter