U ponudi danas dosta reprezentativnog fudbala, ali i Južnoamerikanci koji igraju tokom pauze.

Događaj dana je naravno utakmica Srbije i Crne Gore u Beogradu, a mi tipujemo na pobedu Orlova.


ITALIJA – PORTUGAL 2 – 3 GOLA (1.95)

Mada je u prvom susretu ova dva nacionalna tima u Ligi nacija viđen samo jedan pogodak, danas od jedinog duela A divizije očekujemo nešto više. U direktnoj borbi za prvo mesto u grupi 3, nadmetaće se Portugal i Italija, a domaćin će sasvim sigurno napasti od prvog trenutka pošto ima dva boda manje i utakmicu više od rivala.

TURSKA – ŠVEDSKA 1 (2.40)

Danas je na programu i samo jedan meč B divizije, a mi prognoziramo trijumf turskog nacionalnog tima i nastavak ponora Šveđana koji će se najverovatnije preseliti u jedan rang niže Lige nacija.

SRBIJA – CRNA GORA 1 (1.50)

Favorit na papiru, a Orlovi su u Podgorici prošlog meseca pokazali i da su kvalitetniji na terenu. Dosta bolje trenutno izgleda naš nacionalni tim od crnogorskog, a Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov bi samo mogli da doprinesu danas na stadionu ‘Rajko Mitić’.

KORINTIJANS – VASKO 1 (1.80)

U 35. kolu brazilske Serije A večeras se sastaju Korintijans i Vasko, a naš favorit je domaćin iako će igrati bez jednog od najboljih u timu, Karlosa Augusta koji je na reprezentativnim obavezama sa selekcijom Brazila. Oba tima se grčevito bore za neka od poslednjih mesta koja vode u kvalifikacije za Kopa Sudamerikana, tako da će ovaj duel sasvim sigurno biti zanimljiv.

Ukupna kvota na tiketu je 12.63.