0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ‘AUTSAJDER’ U PODGORICI: Pored Brauna, Trinkijeri ne računa ni na Novicu Veličkovića!

Objavljeno: 16.11.18 u 16:57

Iskusni košarkaš neće putovati u Podgoricu na derbi regionalnog takmičenja.

Od ranije je poznat i status Entonija Brauna za kog nema mesta u ekipi.

Kako je italijanski stručnjak danas rekao medijima, Novica Veličković i Entoni Braun neće biti deo ekspedicije Partizana koja će se uputiti u Podgoricu. Status Veličkovića je ‘duga priča’ prema rečima Trinkijerija, dok u rosteru nema mesta za Amerikanca.

– Nemam pojma da li će Zagorac igrati protiv Budućnosti. Nisam ga još video, nemam pojma… To ćemo najverovartnije znati u nedelju, ali sa ili bez Zagorca, ovo je ekipa. Borićemo se. U svakom slučaju, Zagorcu će biti potrebna maska, pa da je oseti, odradi trening s njom. Ne brinem za ono što ne mogu da kontrolišem, a ovo ne mogu da kontrolišem. Mogu samo da ohrabrim ekipu i verujem joj, a za sve ostalo, rekao je Trinkijeri.

Pred odlazak u Crnu Goru, Trinkijeri je ocenio da je Partizan autsajder u ovom momentu protiv evroligaša.

– Ovo je još jedan derbi za nas… Mogu da kažem da smo autsajderi, ali to ne znači da ne verujem u svoju ekipu već da u ovoj seriji od četiri jake utakmice nismo favoriti. Napredujemo iz dana u dan i bićemo bolji kada se podvuče crta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter