1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIHAILO PAVIĆEVIĆ: Milije mi je bilo da je Zvezda dobila Monako, ovako…

Objavljeno: 16.11.18 u 17:11

Šampion Crne Gore ovog vikenda dolazi na megdan trenutno neporaženom timu na Jadranu.

U jednom od derbija kola, trener Mornara Mihailo Pavićević smatra da će u mnogome rasplet ovog meča zavisiti od igre domaćina.

Privilegija je igrati u Pioniru, odnosno dvorani ‘Aleksandar Nikolić’. Milije bi mi bilo da je Zvezda dobila Monako u Evrokupu, imali bismo veće šanse. Ovako, Zvezda će, očekujem, podići mobilnost na najviši mogući nivo. Beograđani su najspremnije ušli u ABA ligu i, uz kvalitet koji poseduju, jasno je zbog čega nemaju još nijedan poraz. Mi dolazimo u izmenjenom sastavu, s dvojicom novih igrača, Braunom i Saneom, ima napretka u našoj igri, ali će nam trebati još vremena da sve dodje na svoje mesto, rekao je Pavićević, a zatim dodao:

– U ovom meču, pre svega, od Crvene zvezde zavisi koliko će nam dozvoliti da se razmahnemo i nametnemo svoju igru. U svakom slučaju, idemo da se nadigravamo, kao i sa svakom drugom ekipom, jer imamo kvalitet da se izmerimo sa svima. Crvena zvezda je lider na tabeli ABA lige i favorit u našem duelu, ali ekipu Mornara niko ne sme da potceni, posebno od kako smo se pojačali. Mislim da će beogradska publika videti dobru košarkašku predstavu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter