0
ATP

FOTO: STARSPORT

LONDON: Đoković maksimalno do polufinala, sad Anderson

Objavljeno: 16.11.18 u 23:11

U poslednjem meču grupe ‘Gustavo Kuerten’ Novak Đoković je sa 7:6 i 6:2 savladao Marina Čilića i Hrvata izbacio iz daljeg takmičenja.

Novak će u polfuinale sa prvog mesta bez izgubljenog seta. Na putu ka finalu prepreka će mu biti Kevin Anderson. Srpskom asu je bio ptreban samo jedan set kako bi overio plasman među četiri najbolja igrača u Londonu, ali je on slavio sa 2:0 u setovima.

U prvom setu smo gledali rovovsku borbu, gem za gem sve do taj-breka kada je Novak tek u 15 servis gemu napravio brejk i slavio sa 7:6. Marin Čilić je u drugom setu apsolutno pao, Đoković je napravio dva brejka i poveo sa 5:2. Kasnije je rutinski stavio tačku na grupnu fazu takmičenja.

Ranije je Aleksandar Zverev pobedio Džona Iznera sa 7:6 i 6:3 što ga je odvelo u polufinale. Prvi na teren sutra će od 15 časova Rodžer Federer i Aleksandar Zverev, dok Novak Đoković od 21 čas igra protiv Kevina Andersona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter