1
Domaći fudbal

HOĆE LI UEFA SVE DA ISTRAŽI: Ovo su najsmešniji autogolovi u Srbiji (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.18 u 15:00

Fudbal je igra koja privlači dosta pažnje navijača, kako u svetu, tako i u Srbiji.

Ponajviše u proteklih nedelja, kada je sumnja u jedan autogol probudila regularnost u odigrani meč između Proletera i Radničkog iz Niša, ali i celog šampionata.

Auto-gol može da iznervira, ali i nasmeje navijače. Hotsport vam ovom prilikom donosi seriju neverovatnih, a takođe i smešnih auto-golova viđenih na prostorima Srbije. Među ‘žrtvama’ su i oni najveći klubovi u Srbiji. Neke klubove ove greške su koštale titule, a zbog nekih su ih koštali opstanka u eliti….

Zanimljivo je to da je Crvena zvezda postigla najviše auto-golova u proteklim sezonama.

0
0

1 Komentara

  1. Šta je pesnik hteo ovim da kaže? Valjda, eto dešava se. Samo treba razlikovati namerne od slučajnih autogolova. A ovi namerni treba da se istražuju i ne bacajte više prašinu u oči kada ste providni i davno pročitani..Treba da shvatimo kao eto sve je regularno, stalno se dešavaju autogolovi . Znaju navijači šta je autogol, a šta dogovoren rezultat. Posle namernog autogola publika napušta teron i pominje lopovluk, a kod slučajnog , bodri ine osudjuje nikoga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter