2
Domaći fudbal

FOTO STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan se bez obeštećenja rastaje sa dva iskusna igrača

Objavljeno: 15.11.18 u 10:21

Klub priprema plan sporazumnog rastanka posto želi da dovede zimus nova pojačanja, a ova odluka je jasna pošto je tandem malo igrao od starta sezone.

Jasno je da rukovodstvo Partizana vaga kada je u pitanju igrački kadar za drugi deo sezone, a polako se u Humskoj sprema transfer lista na kojoj ce se naći i dva iskusna igrača – Bojan Ostojić (34) i Miroslav Vulićević (33). Zamenik kapitena je od odlaska Miroslava Đukića u drugom planu i ima samo upisanih 286 minuta u prvenstvu i 64 minuta u Kupu Srbije protiv Kolubare. Jasno je da crno-beli forsiraju mlađe snage na poziciji desnog beka.

FOTO: STARSPORT

Sa štoperom je situacija izgleda mnogo „jasnija“ pošto je posle propalog angažmana letos na Kipru odigrao samo meč sa Kolubarom. Ugovori dvojci fudbalera ističu u junu, a rastanak šest meseci pre isteka ide svima u prilog i čeka se konačan sporazum koji treba da bude skockan do 15. decembra, kako bi igrači mogli da pronađu nove angažmane.

FOTO: STARSPORT

Aktuelni kapiten Saša Ilić još čeka da ozvaniči odlazak u fudbalsku „penziju“ što će se desiti najkasnije u junu, a ekipu ce verovatno napustiti Rumun Enake, na prodaju je Marko Janković

0
0

2 Komentara

  1. Komentarisat,Parriza prosle sezone prodade 70%igraca,pojedinci napunili dzepove,neka oni nama daju komentar o transferu,Partizan,lepo vas gule.Neka ostanem anoniman.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter