0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VELIKI POVRATAK: Danilo Anđušić ponovo u ABA ligi!

Objavljeno: 13.11.18 u 15:48

Igokea je poslednjih dana otpustila dvojicu skupo plaćenih igrača i na njihovim pozicijama dovela dvojicu bivših košarkaša Partizana.

Nakon što je iz Aleksandrovca stigla vest da će Džimija Gevina zameniti Oliver Lafajet, bivši plejmejker crno-belih iz Beograda, sada stiže najava da bi Treja Kela trebalo da zameni još jedan partizanovac.

Danilo Anđušić vratiće se u regionalnu ABA j.t.d. ligu i to u dresu Igokee, te bi debi u dresu kluba iz Laktaša mogao da ima već u petak kada će protivnik biti Olimpija iz Ljubljane.

Srpski bek-šuter je godinu i po dana proveo u Uniksu, pre toga je nastupao za Parmu iz Perma, a sada se posle tri godine vraća iz Rusije na Jadran.

Anđušić je pre par dana postao otac, jer se porodila njegova supruga Ivana Maksimović-Anđušić, te je i prinova u porodici verovatno razlog zbog kog se vraća kako bi bio bliže kući.

U karijeri je još nastupao za Hemofarm, Megu, Partizan, Anvil, Virtus, Valjadolid i Bilbao.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter