0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

U VOŠI IPAK ZADOVOLJNI: Omladinci prvi na tabeli

Objavljeno: 12.11.18 u 14:53

Omladinci Vojvodine ponovo su preuzeli prvo mesto na tabeli Omladinske lige Srbije, nakon što su za vikend, u derbiju jesenjeg dela prvenstva, pobedili ekipu Čukaričkog rezultatom 3:2 (1:1).

Proteklog vikenda, omladinska ekipa Vojvodine ponovo je preuzela prvo mesto na tabeli Omladinske lige Srbije, pošto je na svom terenu u FC “Vujadin Boškov”, u derbiju jesenjeg dela sezone, pobedila ekipu Čukaričkog rezultatom 3:2 (1:1). Pored njih, za Vošu su proteklog vikenda nastupili i kadeti, koji su remizirali sa ekipom Real Niša, kao i pioniri, koji su sa ubedljivih 0:8 pobedili ekipu Inđije.

Omladinska liga Srbije: Vojvodina – Čukarički 3:2

Omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Čukaričkog rezultatom 3:2 (1:1), u 15. kolu Omladinske lige Srbije. Strelci za Vošu bili su Nešković u 32, Zukić u 54. i Mitrović u 73. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Toroman, Bjeković, Jakovljević, Jeličić, Mitrović, Tegeltija, Savić, Topić, Vidakov, Nešković i Zukić. Sa klupe, u igru su ušli još Milijašević, Đurković, Šavija i Kurteši. U poslednjem jesenjem kolu, koje je zakazano za 24. novembar, omladinci Vojvodine dočekaće ekipu Radničkog iz Niša.

Omladinska liga Vojvodine: Vojvodina – Železničar (Pančevo)

U 14. kolu Omladinske lige Vojvodine, mlađi omladinci Vojvodine danas dočekuju ekipu Železničara iz Pančeva.

Kadetska liga Srbije: Vojvodina – Real Niš 1:1

Kadeti Vojvodine igrali su nerešeno 1:1 (1:1) protiv ekipe Real Niša, u 16. kolu Kadetske lige Srbije. Strelac jedinog gola za Vošu bio je Novevski u 20. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Musa, Luković, Kljajić, Krstić, Batos, Bajat, Kokanović, Pantić, Stojak, Radmilović i Novevski. Sa klupe, u igru su ušli još Blagojević, Trifunocvić i Stanojević. Ovo je ujedno bilo poslednje kolo u jesenjem delu prvenstva u Kadetskoj ligi Srbije. Sezona će biti nastavljena devetog marta sledeće godine.

Kadetska liga Vojvodine: Vojvodina – Železničar (Pančevo)

U 14. kolu Kadetske lige Vojvodine, mlađi kadeti Vojvodine danas dočekuju ekipu Železničara iz Pančeva.

Pionirska liga Vojvodina (grupa Jug): Inđija – Vojvodina 0:8

Pioniri Vojvodine pobedili su ekipu Inđije rezultatom 0:8 (0:5), u zaostalom meču drugog kola Pionirske lige Vojvodine. Strelci za Vošu bili su Letić u 15, Popović u 18, Milanov u 22, Abadžija u 30. i 60, Vasić u 36. i Erić u 55. i 65. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Bogunović, Trninić, Stojanović, Drobljak, Milanov, Popović, Abadžija, Lolić, Letić, Erić i Vasić. Sa klupe, u igru su ušli još: Prolić, Durmiši, Živković, Jovanović i Kovačević. Prvi deo sezone u Pionirskoj ligi Vojvodine je završen, a drugi će početi u martu naredne godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter