0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Đoković startuje u Londonu, FMP dočekuje Krku

Objavljeno: 12.11.18 u 08:50

Nakon veoma bogatog sportskog vikenda, prvi dan ove nedelje skroman je kada su u pitanju prenosi.

U prvom planu je završni teniski turnir koji se održava u Londonu, ali i utakmica ABA lige u Železniku.

Najbolji srpski teniser svih vremena i od skoro najbolji igrač na svetu Novak Đoković, svoj nastup u Londonu počinje danas. On će na teren izaći u 21 sat, rival mu je Džon Izner, a prenos je na prvom kanalu Radio televizije Srbije, kao i Sport kluba.

Televizija Sport klub na svom prvom kanalu prenosiće nekoliko duela iz Londona. Od 15 sati meč ZverevČilić, a od 13 i 19 dva meča dubla. Na ovom istom kanalu sat i po vremena nakon ponoći možete gledati utakmicuNBA lige između Majamija i Filadelfije, a od 18 na trećem kanalu Sport kluba meč ruske VTB lige između Himkija i VEF Rige.

Od 18 sati kamere televizije Arena sport biće u Železniku gde će se odigrati poslednji duel sedmog kola ABA lige između FMP-a i Krke, a prenos je na prvom kanalu ove televizije. Takođe ista televizija od 18 sati prenosiće i psolednji duel 12. kola Prve lige Srbije između Trajala i Bežanije na svom trečem kanalu.

Evo i komletnog TV programa:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter