0
Fudbal

FOTO: FSCG

MIRKO IVANIĆ PRED MEČ SA SRBIJOM: Idemo svim silama na pobedu – verujem u povoljan ishod

Objavljeno: 12.11.18 u 11:55

Fudbaleri Crne Gore počeli su pripreme pred poslednje dve utakmice koje će odigrati u prvoj fazi Lige nacija.

Oni su sinoć odradili i prvi trening, a selektor Tumbaković radio je sa 15 igrača. Okupljenim novinarima se obratio vezista crnogorske selekcije Mirko Ivanić i izneo svoja očekivaja pred ovaj duel.

– Pred nama su dve odlučujuće utakmice. Očekivanja su velika nakon pobede protiv Litvanije u prošlom kolu, jer smo ostavili šanse za prolazak iz grupe. Idemo svih silama na pobedu protiv Srbije, a onda čekamo Rumuniju, da izađemo iz grupe kao pobednici. To je cilj, kazao je Ivanić.

Igrači koji su na raspolaganju selektoru Crne Gore veoma su motivisani da daju sve od sebe, a ekipa bi danas trebalo da bude kompletna.

– I u prethodnim utakmica postojala je velika želja kod svakog od igrača. Biće i u Srbiji sigurno, samo što treba da igramo pametnije. Pritisak uvek postoji, ali znamo da se nosimo sa tim. Ne igramo prvi put ovakve utakmice. Nismo do sada iz sličnih utakmica izlazili kao pobednici, ali mislim da smo dosta naučili iz prošlih kvalifikacija. Tako da stvarno verujem u povoljan ishod za nas, rekao je igrač BATE Borisova.

Na poslednjoj utakmici u oktobru Crna Gora je u Viljnusu savladala Litvaniju.

– Mislim da nije merilo da li da igramo na strani ili kod kuće, već smo pokazali protiv Litvanije i Rumunije da se dobro snalazimo na gostujućim terenima. Nije hendikep, definitivno, dodao je Ivanić.

Utakmica između Srbije i Crne Gore na programu je u subotu od 15 sati na stadionu ‘Rajko Mitić’. Selekcija Srbije svoj prvi trening odradiće danas u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter