1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ĐURIĆ O SPORNIM TRANSFERIMA: Pantić mi nikada ne bi igrao u Partizanu

Objavljeno: 12.11.18 u 09:58

Veliku pažnju javnosti izazvalo je pisanje nemačkog ‘Špigla’ da je izraelski menadžer Pini Zahavi zaradio skoro 12 miliona na transferima Lazara Markovića.

U pitanju su bili prelasci iz Partizana u Benfiku, te iz tog kluba u redove Liverpula, a sve ovo desilo se pre šest, odnosno četiri godine.

Čovek koji je za vreme ovih transfera vodio klub oglasio se danas i progovorio o saradnji sa agnecijom ‘Leiston Holings’. On je rekao da je odličan posao završena kada je Marković u pitanju, jer je bio prodat za sedam miliona, uz ostanak na još godinu dana u Humskoj.

– Najbolji transfer u istoriji Partizana! U Lazara, maltene, nismo uložili ni dinar, a prodali smo ga za 7.000.000 evra. Sjajan momak i fudbaler, ne razumem zašto ne igra u velikom klubu. Možda bi za njega bilo najbolje da se, bar na kratko, vrati u Partizan. Znate li šta je on za ovu ligu? Sedmica na lotou, rekao je Đurić za ‘Sportski žurnal’.

Na pitanje da li je agencija ‘prala’ novac preko ovih transfera, on je odgovorio:

– Šta je ta agencija posle radila, to ne me interesuje. Krajnje korektno smo sarađivali. Izuzetno kvalitetni transferi. Partizan je profitirao. Šta je Pini posle radio, stvarno me ne interesuje.

FOTO:STARSPORT

Pored Markovićevog transfera, pominje se i transfer Danila Pantića, za čijih je pedeset odsto ugovora plaćeno 1.7 miliona evra.

– E, tu se barata pogrešnim činjenicima. Ne sećam se, uopšte, tog transfera. U to vreme nisam ni bio u Partizanu. Pantić je otišao u doba aktuelne uprave, rekao je Đurić, pa dodao:

– Pokušavao sam na sve načine da sa Pantićem produžim ugovor. Otac nije hteo, bio je nekorektan. Znate li kad bih ga ja vratio u Partizan? Nikad.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Koliko te nisam voleo dok si vodio klub, sada te toliko molim da se vratis na to isto mesto, i da nas Partizan vratis tamo gde je i bio. Zvezda(n) je napravila ekstra klub, sa pravim igracima. I sada vidite sta rade… Svaka im cast na tome, al sa nadom upravom mozemo sanjati da se borimo za 3.4.mesto da bi igrali LE. Mnogi govore „pa pogledaj real, inter, Milano, hajduk split svi imaju kosu sezonu“ ali svi ti klubovi su nadmocni finansijski i mogu okrenuti situaciju u jednom prelaznom roku, mi se ne mozemo oporaviti za 2 sezone…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter