0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

BEK RADNIKA U REPREZENTACIJI ALBANIJE: Ovo je velika čast, zahvalan sam klubu na podršci

Objavljeno: 12.11.18 u 10:58

Levi bek Radnika igraće narednog vikenda u dresu mlade Albanske reprezentacije, u mečevima protiv reprezentacije Malte.

Nakon poziva Fudbalske Federacije Albanije, usledilo je i odobrenje kluba iz Surdulice, te i oslobađanje igrača u periodu od 12. do 20 novembra, kada će Faton Džemailji boraviti u Albaniji i trenirati sa timom reprezentacije, a potom i odigrati prijateljske mečeve.

Džemailji je u Radnik stigao prošle godine. Rodom je iz Biljače kod Bujanovca, a u Surdulicu je stigao iz nemačkog bundesligaša Majnca.

– Faton je mlad, vredan momak koji ima potencija, a taj potencijal treba da pretvori u kvalitet. Ima odlične sportske atribute i treba mu verovati, reči su hvale trenera Radnika, Milana Milanovića.

Mladi defanzivac srećan je nakon poziva u nacionalni tim, te zahvalan upravi na podršci.

– Drago mi je što ću igrati u dresu reprezentacije Albanije i velika mi je čast da se iz Radnika ovako visoko oduprem. Zahvalan sam svim saigračima i ljudima u klubu koji mi daju punu podršku, a posebnu zahvalnost dugujem predsedniku kluba, Stanislavu Tončevu, koji je otvoren za svaku saradnju i svima u klubu daje ogromnu podršku u svemu, kratko kaže Džemailji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter