0
Domaći fudbal

FOTO: FK DINAMO VRANJE

PROMENA U VRANJU: Dragan Antić ima rešenje, u stručni štab stiže čuveni makedonski špic

Objavljeno: 11.11.18 u 21:25

Nakon 15-mesečne suspenzije koju je dobio šef struke Dinama iz Vranja, superligaš je angažovao novog pomoćnika Antiću.

Ilčo Naumoski se pridružio stručnom štabu tima sa juga Srbije, ovo će nekadašnjem makedonskom reprezentativcu biti prvi trenerski posao u karijeri.

U dresu Vardara je Naumoski na kraju sezone 2014/15 okačio kopačke o klin, a sada je rešio da se aktivira trenerski nakon poziva iz Vranja. Igrao je u mnogim evropskim ligama za Malatijaspor, Kataniju, Inter Baku… ali je ipak najupečatljiviji utisak ostavio u austrijskom Matersburgu u kom je odigrao 227 utakmica i postigao 51 gol za osam godina igranja.

– Bila mi je želja da se aktiviram kao trener u seniorskom fudbalu i zato sam prihvatio poziv da budem deo stručnog štaba Dinama iz Vranja. Klub je nov u srpskoj eliti i sa ambicijama da izbori opstanak, a od sledeće sezone cilj je da Dinamo bude stabilan superligaš. Verujem da ću u tome pomoći sa mojim dosadašnjim internacionalnim iskustvom, izjavio je Naumoski na promociji u Vranju.

Debi na klupi Dinama će Ilčo Naumoski imati 24. novembra u Beogradu protiv Partizana u okviru 17. kola Superlige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter