0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TREĆI PUT PROTIV DINAMA: Zvezda sa brojnim promenama u startnom timu ponovo napada Vranjance

Objavljeno: 10.11.18 u 09:48

Nekoliko igraca je povređeno, a trener Vladan Milojević je navikao na kombinovanje i u protokolu je kapiten Nenad Milijaš.

Pobeda pred pauzu u Surdulici je imperativ za Crvenu zvezdu posle istorijskog uspeha u Ligi šampiona i pobede protiv Liverpula. Na domaćem koloseku šampion ima zadatak da treći put na trećem terenu sruši Dinamo iz Vranja od 15 časova.

Plan je jasan pored cinjenice da će startni sastav imati niz promena zbog povreda i prehlada, ali trener Vladan Milojević se dokazao i navikao na kombinovanje i u protokolu se očekuje i kapiten Nenad Milijaš.

Kao i protiv Proletera Milana Borjana će menjati Zoran Popović, a umesto Filipa Stojkovića uvek nastupa Marko Gobeljić. I Vujadin Savic je ‘u autu’, pa će ponovo igrati Srđan Babić.

Pored povrede nosa Branko Jovičić će zauzeti svoju poziciju, a biće promena pošto su ‘umorni’ El Fardu Ben i Slavoljub Srnić, posle velike potrošnje protiv finaliste Lige šampiona.

Junak i dvostruki strelac Milan Pavkov, možda bude nagrađen da ovog puta bude ‘džoker’ sa klupe, a Džonatan Kafu ponovo nije u takmičarskom pogonu.

Projektovan sastav Zvezde: Popović – Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić – Jovičić, Milijaš, Ebisilio, Marin (Jevtović), Simić – Stoiljković.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter