0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

MILAN I JUVE IGRAJU U NEDELJU: Uoči meča dogovorili su novi transfer

Objavljeno: 10.11.18 u 10:28

Milan i Juventus najviše posluju u Italiji, na obostrano zadovoljstvo, a već ovog vikenda bi mogla bi da bude dogovorena nova saradnja.

Prema informacijama koje stižu sa ‘čizme, Milan je zainteresovan za štopera Mehdija Benatiju, a Juventus isto tako želi da oslobodi mesto za dovođenje defanzivca za budućnost.

Već nedeljama se priča da bi to mogao da bude Nikola Milenković iz Fiorentine ili Matijas De Liht iz Ajaksa, a ‘stara dama’ već je spremila oko 50.000.000 za taj transfer.

Sa druge strane, Benatija ima 31 godinu, a uveliko je izgubio mesto u startnoj postavi, povratkom Leonarda Bonućija baš iz redova Milana.

Prema najavljenom dogovoru dve strane, Marokanac bi u januaru prešao u ‘grad mode’ na pozajmicu, a Milan bi ga na kraju sezone otkupio za 15.000.000 evra.

Pregovori su u toku, a ekspedicija Juventusa danas stiže u Milano, gde će sutra od 20.30h odigrati novi derbi protiv ‘roso-nera’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter