2
Evroliga

NOVI SKANDAL TRESE GRČKU: Janakopulos nasrnuo na sudije – znam da ste namestili, znam da su vam dali novac

Objavljeno: 09.11.18 u 23:59

Vlasnik Panatinaikosa ponovo je dospeo u središte skandala, ovog puta nakon grčkog derbija u skopu šestog kola Evrolige.

Dimitris Janakopulos optužio je arbitre ove utakmice da su  namestili ishod meča.

Klub na čijem čelu se nalazi Janakopulos savladao je Olimpijakos rezultatom 93:80, ali povoljna situacija za njegovu ekipu nije bila tokom čitavog meča. ‘Zeleni’ su tokom prvog poluvremena gubili, a čelnik kluba razlog za to pronašao je upravo u arbitrima.

On je nakon druge četvrtine sačekao da sudije odu u svoji svlačionicu i onda ‘opleo’ po njima, optuživši ih da je meč namešten, kako prenose mediji u Grčkoj. Iz Panatinaikosa kasnije su se oglasili i rekli da Janakopulos nije sudije optužio za klađenje, već da im je Olimpijakos ponudio novac.

– Znamo sve, znamo da vam je Olimpijakos obećao po 20.000. I Poljaku dvadeset hiljada, i Italijanu dvadeset hiljada, samo je Španac pošten. Sve ćemo prijaviti Bertomeuu, sve, poručio je Janakopulos arbitrima.

Ovo nije prvi inicent čelniku Panatinaikosa ovog tima, a sudijsku trojku na ovom meču činili su Paterniko iz Italije, Peres iz Španije i Zamojski iz Poljske.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter