0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Lil nastavlja seriju, PAO dobija atinski derbi

Objavljeno: 09.11.18 u 10:47

Sledi povratak na domaći kolosek posle fokusa na evropska takmičenja, a pred vikend smo se odlučili za miks sa košarkom pošto se zahuktava i Evroliga.

LIL – STRAZBUR 1 (1.80)

Sledi susret dve ekipe koje su prijatno iznenađenje na terenima u Francuskoj, a domaćin je u naletu i imaju blagu ulogu favorita da upišu novi uspeh.

HANOVER – VOLFSBURG GG (1.75)

Mečevi u Nemačkoj donose mnogo uzbuđenja, a domaćin dugo nije osetio slast pobede i pokušaće da konačno „probiju led“ i očekuje se bar po jedan pogodak na obe strane.

FROSINONE – FIORENTINA 2 (1.80)

Dve pobede na strani su upisali povratnici u elitu, pa sa puno elana čekaju megdan protiv gostiju iz Firence, koji imaju kvalitete da ostvare trijumf na strani pred reprezentativnu pauzu.

PANATINAIKOS – OLIMPIJAKOS 1 (1.60)

Sledi veliki derbi u Atini gde je prednost ovog puta na starni „zelenih“, koji se po prikazanom nalaze u boljem ritmu od rivala sa Glifade i svakako da će biti veoma uzbudljivo pod obručima.

Ukupna kvota na tiketu je 9.07.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter