0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BANJICA SLAVI: Rad obeležava šest decenija postojanja i pobedu u Prvom svetskom ratu!

Objavljeno: 09.11.18 u 15:35

Ove jeseni klub osnovan 1958. godine slavio 60. rođendan!

U godini jubileja za klub sa Banjice, najvatrenije pristalice Rada, kao i svi kojima su ‘građevinari’ u srcu, uputili su javni poziv da u subotu od 18 časova dođu na stadion ‘Kralj Petar Prvi’ u Crnotravskoj ulici i uživaju u nezapamćenoj atmosferi proslave 60 godina kluba.

Navijački šal je neizostavan… Barjaci i pesma podrške izabranicima Srđana Stojčevskog (debitant u samostalnom vođenju ekipe) obojiće stadion u Crnotravskoj ulici atmosferom i feštom južnoameričkih tribina u nadi da će se Rad ostvarenjem na terenu vratiti na kolosek uspeha.

Potpuni sadržaj tokom ovog vikenda, upotpuniće utakmica humanitarnog karaktera u nedelju od 14 časova (ulaz 200 dinara), koja se organizuje na Radovom stadionu povodom stogodišnjice Pobede u Prvom svetskom ratu.

Organizator je Udruženje građana ‘Kraljevina Srbija’ iz Beograda, pod pokroviteljstvom NJKV Prestolonaslednika Aleksandra i Kraljevskog doma Karađorđevića.

U ekipi Kraljevine Srbije, učešće su uzeli legende srpskog fudbala, a rival će im biti najeminentniji predstavnici medija, voditelji, glumci i pisci.

Svoj dolazak su najavili članovi diplomatskog kora, ambasada, verskih zajednica, članovi Krunskog saveta, sportske organizacije, poznate ličnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter