0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga / Mega Bemax / Ivica Veselinov

ABA LIGA: Mega furioznom serijom od 14:0 preokrenula Zadar u finišu!

Objavljeno: 09.11.18 u 22:05

Košarkaši Mega Bemaksa na impresivan način stigli su do novog trijumfa u ABA j.t.d. ligi, ovog puta na gostovanju Zadru rezultatom 84:80.

Meč u Zadru igrao se u naletima, svaka od četvrtina pripala je nekoj od ekipa. U prvoj je domaćin bio ubedljiv i lako stekao dvocifrenu zalihu, u drugoj je Mega to značajno smanjila, ali je Zadar ponovo u trećoj deonici imao visoko vođstvo i, činilo se, lomio meč.

Međutim, nikada nije kraj sa mladim momcima Dejana Milojevića. Tim iz Sremske Mitrovice je uspeo da pronađe dodatnu energiju, kako u napadu, tako i u odbrani, te je krenula pobednička serija od 14:0.

Inicirali su je Mokoka, Čarapić i Marjanović, koji je u finišu zakucavanjem i pogotkom ‘dva plus jedan’ postao svojevrstan junak ove utakmice.

Na kraju je najefikasniji igrač utakmice bio Litl, iz redova domaće ekipe, sa 22 poena, a u taboru Mege istakli su se Mušidi sa 18, Bitadze sa 13 i Mokoka sa 10 postignutih poena.

ABA j.t.d. liga, 7. kolo:

Petak

Zadar – Mega Bemaks 80:84

Subota

17.00 Olimpija – Crvena zvezda
19.00 Partizan – Cibona
21.00 Cedevita – Igokea

Nedelja

19.00 Mornar – Budućnost

Ponedeljak

18.00 Krka – FMP

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter