0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

RAĐA SE MOĆAN KLUB U PANČEVU: Legendarni Igor Milanović pomaže Nikoli Rađenu

Objavljeno: 08.11.18 u 19:26

Novi vaterpolo klub Wind sport osnovan je u Pančevu, a osnivač je proslavljeni srpski reprezentativac Nikola Rađen.

Prvi cilj kluba je rad sa najmlađima i stvaranje budućih svetskih i evropskih šampiona. Nikoli Rađenu će pomagati njegov učitelj iz Partizana Igor Milanović. Legendarni jugoslovenski i srpski vaterpolista radiće u gradu kraj Tamiša sa najmlađima, dok će mu se Nikola Rađen priključiti na leto kada mu istekne ugovor sa Dinamom iz Moskve.

– Već dve godine sarađujemo kroz kamp „Number one“ koji je Nikola osnovao u Vrnjačkoj banji i drago mi je što sam od početka deo tog projekta. Ovog leta smo došli na ideju o formiranju kluba, pa se sada i razvila. U nedelju sam prvi put došao operativno i praktično da pokušam da dam neki doprinos u stručnom delu Wind sportal, koji je sada i zvanicno dobio fizionomiju, boravište i početni put u svom razvitku. Sa Rađenom sam u fenomenalnim odnosima, on je moj sin – rekao je Igor Milanović.

Nikola Rađen treninge u Pančevu prati iz daleke Moskve putem kamere.

– Posle dve god boravka na kampu, kao jednog od glavnih gostiju i najvažnijih trenera, došlo je i do ove saradnje. Igora znam od svoje sedamnaeste godine, kada sam došao u Partizan, i mogu reći slobodno da je on bio moj trener i da smo sarađivali i osvojili mnogo trofeja i pobedili mnogo utakmica. Dočekao nas je, primio i vodio računa o nama. Čovek koji je primljen u Kuću slavnih, bukvalno je doveden da bude deo našeg kluba i još jednom smo dokazali sa kojim trenerima i ljudima radimo – rekao je Nikola Rađen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter