0
Evrokupovi

PROBLEMI U ZAGREBU: Svi čekaju ‘istorijski meč’ Dinama u Ligi Evrope, a sada strepe da li će uopšte moći da se igra (FOTO)

Objavljeno: 08.11.18 u 19:33

Dinamo igra odlično u Ligi Evrope ove sezone, a osvojenim makar bodom protiv Trnavom bi već u 4. kolu mogli da obezbede plasman u nokaut fazu.

To bi bilo prvo evropsko proleće nakon 48 godina za Zagrepčane, odgovor dobijamo možda večeras od 21 čas – a možda i u odloženom terminu.

Dugo se čekao ovaj dan i duel sa slovačkim šampionom, međutim postoje velike šanse da će utakmica zbog znatno smanjenje vidljivosti uzrokovane maglom biti odložena. Na samom terenu vidljivost i nije toliko loša, koliko je već u prvim redovima tribina, kamoli kako se one dižu sve više.

Podsećanja radi, Dinamo je trenutno prvi sa devet osvojenih bodova u grupi D Lige Evrope, dva manje i utakmicu više ima Fenerbahče, treća je Trnava sa tri boda, a poslednjeplasirani Anderleht koji ima jedan i utakmicu više od hrvatskog tima.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter