0
Evropske lige

OVO ZVUČI GOTOVO NESTVARNO: Neobična kazna koja bi mogla Everton skupo da košta!

Objavljeno: 08.11.18 u 19:50

Fudbalski klub Everton danas je dobio kaznu od strane Fudbalske asocijacije Engleske zbog koje bi budućnost „karamela“ mogla u velikoj meri da bude ugrožena.

FA je Everton kaznio zabranom dovođenja fudbalera u svoj podmladak u trajanju od dve godine zbog, kako je navedeno u odluci, kršenja pravila Premijer lige.

Premijer liga je pre nekoliko meseci pokrenula istragu nakon što je primila dokaze da su čelnici ljudi Evertonove akademije pokušali da podmite porodice i mlade fudbalere kako bi potpisali za njih. 

Oni će tokom trajanja ove zabrane moći da registruju samo fudbalere koji u prethodnih 18 meseci nisu bili članovi nekog drugog tima registrovanog u fudbalskom savezu Engleske.

Pored toga, „karamele“ će morati da plate 500.000 funti kazne. To praktično znači da će u naredne dve godine Evertonove mlađe kategorije činiti samo igrači koji su na Gudison parku i potekli. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter