0
Evrokup

SPORT NA TV: Gostovanje Zvezde u Evrokupu i Liga šampiona u prvom planu

Objavljeno: 07.11.18 u 08:50

Nakon velike pobede fudbalera Crvene zvezde, danas i košarkaši tog kluba pred sobom imaju veoma bitnu utakmicu.

Pored toga tu je i nastavak veoma inetesantnih duela fudbalske Lige šampiona.

Kineska Superliga ulazi u završnu fazu, a televizija Sport klub mečevima 29. kola tog takmičenja počinje današnji program. Od 12.35 na teren će igrači Čongkinga i Guangžu Evergrandea, a prenos je na prvom kanali, dok u istom termunu na trećem kanalu ove televizije je duel Šangšaija i Peking Renea.

Ljubitelji kođarke od 17 časova na prvom kanalu Sport kluba mogu pratiti meč Uniksa i Mornara, a od 19 Ulm-a i Crvene zvezde, dok je od 19.30 na trećem kanalu ove televizije prenos meča iz Zagreba gde se sastaju Cedevita i Limož.

Radio televizija Srbije odlučila se za prenos derbija današnjeg dana, gde se od 20.55 u Torinu sastaju Juventus i Mančester junajted.

Dok ćete ostale utakmice Lige šampiona moći da gledate na kanalima Arene sport, i to na prvom kanalu od 18.55 sati duel CSKA i Rome, a od 21 Benfike i Ajaksa. Na drugom programu ove televizije pet minuta pre 19 sati počinje prenos utakmice Lion – Hofenhajm, a od 21 multiprenos.

Evo i kompletnog TV programa:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter