0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: ‘Slepi miševi’ prejaki za ‘mlade momke’, važan trijumf ‘vučice’ u Moskvi (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.18 u 21:02

Odigrana su prva dva meča današnjeg programa Lige šampiona u grupama ‘G’ i ‘H’ posle čega je jasno da nas čeka više nego zanimljiva borba za ‘nokaut’ fazu.

Dve pobede nad ‘armejcima’ bile su sasvim dovolje Romi da dođe na korak do nokaut faze Lige šampiona. Posle ubedljivog trijumfa u Rimu, ‘vučica’ je slavila u Moskvi sa 2:1 (1:0). Igrao se 4. minut kada je Pelegrini izveo korner sa leve strane, najviši u skoku bio je Manolas za 0:1. Sedam inuta kasnije došlo je do sudara između Kolorova i Fernandesa, iako je Rus bio oštriji, on je na kraju na nosilima iznesen sa terena.

CSKA je prvi put zapretio u 18. minutu preko Vasića, ali je njegov udarac završio pored gola. Osam minuta kasnije domaćin je pokušao preko Magnusona glavom, ali je Olsen bio na mestu. U 31. minutu Kolarov je mogao do gola iz slobodnog udarca, ali je njegov šut zaustavio Akinfeev. CSKA je uzvratio iz prekida, ali je udarac Magnusona završio pored gola. Moskovljani su u poslednjih pet minuta prvog dela igre imali tri dobre šanse za izjednačenje, prvo je Obliakov šutirao po sred gola, potom Šenikov preko prečke, d abi u nadoknadi vremena Sigurdson šutirao, ali Olsen sjajno intervenisao.

Roma je drugo poluvreme mogla ta otvori golom, Džeko je šutirao glavom u 47. minutu preko gola. Kazna je stigla četiri minuta kasnije kada je Akhmetov dugo vukao loptu, na kraju asistirao do Sigurdsona, a ovaj pogodio za 1:1. Pet minuta kasnije Magnuson je napravio medveđu uslugu za ‘armejce’. Zaradio je u 56. minutu drugi žuti karton, to jest crveni, što je Roma znala da iskoristi. Svega tri minuta kasnije Krisante je uposlio Pelegrinija, a ovaj postavio konačnih 2:1 za ‘vučicu’.

Valensija je u ‘H’ grupi dočekala Jang Bojs i slavila sa 3:1. Švajcarce je u 14. minutu golom otvorio Mina, posle sjajnog driblinga Rodriga i stative Solera. Do kraja prvog dela igre Asale je izjednačio na 1:1. ‘Selipi miševi’ su do poluvremena uspeli da stignu do vođstva, Soler je sjajno centrirao, a Mina se drugi put ‘upisao’ u listu strelaca. Konačnih 3:1 u 56. minutu psotavio je Soler u 56. minutu na asistenciju Rodriga. Jang Bojsu je posao otežan u 77. minutu kada je Sanogo dobio crveni karton.

GRUPA E

21.00 Bajern – AEK
21.00 Benfika – Ajaks

GRUPA F

21.00 Lion – Hofenhajm
21.00 Mančester Siti – Šahtjor

GRUPA G

CSKA – Roma 1:2 (0:1)
/Sigurdson 51 – Manolas 4, Pelegrini 69/

21.00 Plzenj – Real Madrid

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

GRUPA H

Valensija – Jang Bojs 3:1 (2:1)
/Mina 14, 42, Soler 56 – Asale 37/

21.00 Juventus – Mančester junajted

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter