1
Evrokup

BEOGRAD,SRBIJA,JELEN SUPER LIGA,RAD-FK PARTIZAN,PETAR SKULETIC FOTO_MIROSLAV TODOROVIC

JANKOVIĆ O DUELU SA JOVANOVIĆEM: Dobio sam baš, baš dobar udarac

Objavljeno: 07.11.18 u 09:57

Bivši košarkaš Crvene zvezde Nikola Jovanović bio je sinoć najbolji igrač svog novog tima, ali je zbog nesporskog ponašanja isključen.

On je u jednom duelu nakon kontakta sa Jankovićem udario košarkaša Partizana, a sudije su rekle da mora u svlačionicu. Jovanović je do tog trenuta bio najbolji igrač Trenta na parketu.

Ovaj duel privkao je dosta pažnje, a pre svega zbog toga što se zna da su ova dva igrača u isto vreme prošle sezone stigla u Crvenu zvezde, te da su imali veoma dobar i prijateljski odnos.

– Sudije su videle šta se desilo i donele pametnu odluku. Ne bih previše pričao o tome. Dobio sam baš dobar udarac. Baš, baš fin, rekao je Janković nakon meča, a kada je bio upitan da li ga je namerno ili slučajno udario, on je odgovorio:

– To morate njega da pitate.

Prošle sezone bili su saigarči, pa je medije zanimalo šta je uzrok ovakvom ponašanju.

– Bili smo saigrači, ali na terenu ne važe prijateljstva. To je bilo prošle godine. Sada to ne znači ništa. Čini mi se da je namerno pošto je bilo iza leđa. Ali najvažnije je da smo pobedili. Sudije su videle na snimku da li je bilo namerno i zato su ga isključile, rekao je Janković.

BEOGRAD,SRBIJA,JELEN SUPER LIGA,RAD-FK PARTIZAN,PETAR SKULETIC
FOTO_MIROSLAV TODOROVIC

Nakon utakmice i Nikola Jovanović je prokomentarisao spornu situaciju.

– Sve se desilo u žaru borbe. Nije postojala nikakva namera. Sudije su donele odluku kakvu su donele, ne mogu da utičem na to. Ali nama je najbitnije da zaboravimo poraz i fokusiramo se na Brešu u prvenstvu. Moramo da nastavimo da igramo sa istom energijom. Najbolja moja partija u sezoni, ali ne gledam to tako. Voleo bih da ekipa pobeđuje pa da moj učinak dođe do izražaja, rekao je on.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter