0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

JAKE REČI FUDBALERA PSŽ-a: Trebalo bi da ubijemo Zvezdu u Beogradu!

Objavljeno: 07.11.18 u 17:10

Ne preterano respektabilne reči belgijskog defanzivca o Crvenoj zvezdi, posebno nakon sinoćnjeg pada Liverpula u Beogradu.

Nakon sinoćnih utakmica u grupi C Lige šampiona, sve je otvoreno. Čak se i Crvena zvezda umešala u borbu za plasman u osminu finala, te je sada svi gledaju daleko ozbiljnije.

Ipak, defanzivac Pari Sen Žermena, Tomas Menije nije puno respekta pokazao prema crveno-belima.

Na papiru, kalendarski, mislim da imamo lepu priliku za prolaz. Prednost je što igramo sa Liverpulom kod kuće, a potom u poslednjem kolu gostujemo u Beogradu. Zvezdu smo pobedili u prvom meču sa 6:1 i ne možemo da odemo tamo i kažemo da ‘iznenadili su nas’. Prosto je. Treba samo da ih ubijemo, da odemo tamo i pobedimo. Pre toga imamo i Liverpul kod kuće i tu ćemo svi moći da vidimo da li je PSŽ sposoban da bude evropski velikan – izjavio je Menije posle meča u Napulju.

Ipak, nije skrivao da su i saigrači i on bili iznenađeni porazom Liverpula u Beogradu.

– Pre nego što smo došli na San Paolo znali smo da je bilo 2:0 za Beograđane. Na poluvremenu nam je trener rekao da moramo da uložimo još veći napor nakon što je Zvezda pobedila Liverpul. U tom trenutku sve je bilo u našim rukama. Više niko ne može da kalkuliše ili kontroliše dešavanja u grupi. Videli smo to i u drugom poluvremenu naše utakmice. Remi nije najsrećnije rešenje posebno jer smo tim koji na svakoj utakmici želi pobedu i tri boda.

Menije smatra da je sada sve u rukama Pari Sen Žermena.

– Ako počnemo da kukamo posle remija sa Napolijem, treba da ostanemo kod kuće. Ne sme biti pesimizma, moramo da sačuvamo veru u uspeh. Ništa još nije gotovo, svi još mogu da se kvalifikuju iz grupe. S obzirom na snagu protivnika i naš individualni kvalitet, moramo da prođemo dalje – zaključio je Tomas Menije.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter