0
Evropske lige

SLAVIŠA JOKANOVIĆ: Ispred nas je 27 utakmica, znamo da može bolje da igramo

Objavljeno: 06.11.18 u 09:56

Fulam je sinoć na zatvaranju kola u Premijer ligi upisao još jedan poraz.

To je peti u nizu za tim Slaviše Jokanovića koji je trenutno poslednji u šampionatu.

Utisak je da će srpski stručnjak morati da nešto konkretno promeni u svom sastavu kako bi tim iz Londona konačno zaigrao bolje i osvajao bodove u Premijer ligi.

– Znam da se u ovakvoj situaciji mogu desiti mnoge stvari, ali to je van moj kontrole. Pratim svoj plan i moram da nađem rešenje. Igrači moraju više da se bore, ne smeju da odustanu. Ispred nas je još 27 utakmica. Nismo pokazali pozitivnu reakciju protiv Hadersfilda, ali moramo biti hrabri i gledati ka napretku. U ovom trenutku, nismo na zadovoljavajućem nivou. A znamo da možemo mnogo bolje i da imamo kvalitet za to. Znamo da možemo da igramo bolji fudbal, sa više intenziteta i da možemo da pobeđujemo utakmice, rekao je Jokanović, a zatim dodao:

– Igrači su razmenili reči posle utakmice, ali mislim da je bilo kasno za tako nešto. Imali su priliku da sva sata pričaju na terenu i nisu to uradili sa dovoljno karaktera i kvaliteta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter