4
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

NOVI SPEKTAKL: Za iznenađenje Klopa, Crvena zvezda na Liverpul sa dvojicom debitanata!

Objavljeno: 06.11.18 u 10:44

Uloga favorita je na strani giganta iz Engleske, a pred punim tribinama domaćin ima motiv da pruži otpor moćnoj mašineriji sa ‘Enfilda’.

Prošlo je malo manje od dva meseca i debija Crvene zvezde u Ligi šampiona, kada je ostvaren remi sa Napolijem, a večeras od 18.55 sledi novi spektakl protiv Liverpula u Beogradu.

Cilj je jasan da se velikom favoritu pomrsi računica i pruži otpor moćnoj ekipi Jirgena Klopa. Zadatak jeste delikatan, možda (ne)moguća misija za tim trenera Vladana Milojevića. Kako saznaje HotSport kormilar šampiona Srbije hoće da sa dva debitanta u startnoj postavi ‘iznenadi’ kolegu Klopa, pa se kao starteri očekuju Dušan Jovančić i Milan Pavkov u odsustvu Ričmonda Boaćija.

Plan da se prvo na sredini ima jak blok, a u opciji je čak da dođe do još nekih promena mada je sigurno da od starta igra Marko Marin. Da li na boku ili iza napadača to je stvar taktike. Ostale uloge su poznate u poslednjoj liniji i ispred golmana Milana Borjana standardnu četvorku predvodiće kapiten Vujadin Savić.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić, Jovičić, Krstičić, Jovančić (Ebisilio), Ben, Marin – Pavkov.

LIVERPUL: Alison – Arnold, Gomez, Van Dajk, Robertson – Fabinjo, Vajnaldum, Milner – Mane, Firmino, Salah.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

4 Komentara

  1. Ako je ovo tim Zvezde za Liverpul, onda veliki mag Miloje nije izvukao nikakve pouke iz istorijskih poraza u grupnoj fazi LŠ! U timu Zvezde ne mogu igrati Stojković i Savić, zbog sporosti, Jovičić, jer nema osnovnu tehniku, Ebesilio jer je spor i neborben, Ben, jer ne zna ništa, sem što trčkara levo-desno, kao muva bez glave i Srnić, jer nema dribling! Sa ovim igračima u timu, smo osuđeni na još jedan debakl! Napisano oko 15:30, u oči utakmice!

    0
    0
    Odgovori
  2. Daj boze da dva puta sutnemo na gol.opet cemo da gledamo kako pavkov igra grudima.opet destruktivna igra kao da je vazno da ne primimo cetiri vec samo dva.opet autobus ispred gola,a gde su pouke koje je milojevic rekao da moramo da izvucemo iz prvih utakmica? ako im ne napadnemo zadnju liniju mozemo samo da se bogu molimo i brjanu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Velika šteta ako sastav bude ovakav pogubno je igrati PONOVO sa Krletom i sa Jovičićem u sredini . Bolje bi biolo Jovančića umesto nekog od njih dvojice ne može Krstićić da se juri sa englezima ako mu partner neakreativni Jovičić… Jeste pitbul i borben ali videlo se kod prva dva gola u engleskoj da je upravo sredina imala rupu…. Daj boze da grešim

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter