1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OKUKA POSLE PARTIZANA: Razočaran sam rezultatom, ali zadovoljan igrom

Objavljeno: 05.11.18 u 09:45

Posle poraza njegovog tima od Partizana, šef stručnog štaba Vojvodine Dragomir Okuka izjavio je da je razočaran rezultatom, ali da je zadovoljan igrom crveno-belih iz Novog Sada.

Vojvodina je večeras poražena od Partizana rezultatom 2:0 (1:0), u derbiju 15. kola Super lige Srbije.

– Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi, ali moram da kažem da mislim da je Vojvodina u prvih 25 minuta igrala dosta dobro, a posebno u drugom poluvremenu, kada smo pogodili prečku i imali još dve stopostotne prilike za pogodak. Nismo dali golove, što je Partizan uspeo da kazni svojim drugim pogotkom. Ipak, napravili smo dosta dobrih stvari i držali Partizan u neizvesnosti do kraja, te je normalno da sam u takvoj situaciji razočaran rezultatom – kaže Okuka.

Partizan je poveo posle penala u 28. minutu, a desetak minuta kasnije, slična situacija ponovila se i u šesnaestercu domaćina, kada je Milojević pao na travu, ali je sudija Danilo Grujić iz Niša procenio da tada nije bilo osnova za dosuđivanje najstrožije kazne.

– Svi različito vidimo situacije, pa treba pogledati snimak. U svakom slučaju, sudija je tako presudio i besmisleno je sada govoriti da li je moglo da se sudi drugačije ili ne – rekao je Okuka.

U narednom kolu, fudbaleri Vojvodine gostovaće ekipi Mladosti u Lučanima.

0
0

1 Komentara

  1. OKUKA PRAVI PARTIZANOVCI SU ITEKAKO
    RAZOCARANI IGROM. BOLJE
    I BRZE IGRALO SEJOS PRE
    40 GODINA. AKO JE OVO
    IGRA _______!????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter