0
Fudbal

FOTO: Fudbalski savez Crne Gore

KRSTAJIĆU PAZI NA NJEGA: Crnogorski napadač pogodio u stilu velikog Ronaldinja (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.18 u 18:36

Iako je meč dveju selekcija na programu tek za deset dana, već sada počinje da se govori o ovoj, ‘posebnoj’ utakmici.

Nema sumnje da će utakmica u Beogradu navijačima, ali i ljubiteljima fudbala biti podjednako zanimljiva kao ona igrana u Podgorici.

Novo takmičenje koje se igra ‘pod kapom’ Evropske kuće fudbala (UEFA), Liga nacija, za nas je po mnogo čemu specifično, a pre svega jer je po prvi put spojilo dve selekcije koje nikada nisu igrale jedna protiv druge. U Podgorici je odigran istorijski duel, a Srbije je bila bolja i slavila rezultatom 0:2. Fudbaleri crnogorske reprezentacije dobru priliku za ‘osvet’u imaće narednog vikenda, a ulog je veliki, jer je razlika između dva tima jedan bod.

FOTO: Fudbalski savez Crne Gore

Selektor ‘hrabrih sokolova’ Ljubiša Tumbaković nada se da će na raspolaganju imati sve ključne igrače, za razliku od duela u prestonici Crne Gore, a najveću opasnost po gol Marka Dmitrovića na stadionu ‘Rajko Mitić’, uz Stevana Jovetića, trebalo bi da predstavlja i Stefan Mugoša. Mugoša ne prestaje da trese mreže za svoj Inčon Junajted, a pored toga on je bio i dovstruki strelac u poslednjem duelu svoje selekcije na gostovanju Litaviniji.

Nekadašnji napadač Budućnosti je pravu majstoriju u stilu zvezde Barselone  brazislske selekcije, Ronaldinja izveo na treningu nacionalnog tima na okotbarskom okupljanju, pred duel sa Srbijom u Podgorici. On je pogodio gol iz kornera, dva metra iza linije, što je oduševilo i njegove saigrače.

 
 
 
View this post on Instagram

🇲🇪😎

A post shared by StefanMugosa #9 🇲🇪 (@s.mugosa__9) on

Meč na stadionu ‘Rajko Mitić’ zakazan je za subotu, 17. novembar sa početkom od 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter