1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Predlažemo tri ‘keca’ i tesno prvo poluvreme Hadersfilda i Fulama

Objavljeno: 05.11.18 u 11:25

Nisu se tokom vikenda baš proslavili mnogi favoriti koji nisu upisali pobede, a prvi radni dan ove nedelje donosi nekoliko veoma interesantnih utakmica.

HADERSFILD – FULAM PX (2.05)

Nema dileme da oba tima nisu otvorila sezonu po planu i da se nalaze u zoni u kojoj je uključen alarm, pa će večeras biti veoma oprezni u borbi za bodove i na poluvremenu očekujemo remi.

ESPANJOL – BILBAO 1 (2.00)

Ovo je jedna od najuspešnijih sezona tima iz Barselone, koji ređa odlične rezultate i imaju ulogu favorita protiv ekipe iz Baskije, koja nije tako moćna na strani.

BEROE – SLAVIJA SOFIJA 1 (1.70)

U šampionatu Bugarske vodeća trojka je ovog vikenda lako rešila utakmice u svoju korist, a očekuje se da danas i domaćin upiše nova tri boda protiv oslabljenih gostiju.

LIBEREC – MLADA BOLESLAV 1 (1.80)

Posle turbulentne sezone domaćin je okrenuo novi list i posle dobro odrađenog prelaznog roka počeli su da upisuju bodove, a sada imaju novu priliku da potvrde uspon.

Ukupna kvota na tiketu je 12.54.

0
0

1 Komentara

  1. Pre svega dobar Dan. Gospodine Markovic kad bi Vi igrali duplu sansu mislim da cete svaki Dan biti dobitan.Molimo Vas probate a minute cemo Vas pratiti kao I do sada.
    Pozdrav is Makedonije

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter