0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/Mega/Ivica Veselinov

AMAR GEGIĆ: Prija mi pohvala Trinkijerija, pobeda nad Megom bila nam je potrebna

Objavljeno: 05.11.18 u 21:14

Novajlija na klupi crno-belih smatra da su najzaslužniji za trijumf njegove ekipe u Sremskoj Mitrovici bili Amar Gegić i Bandža Si.

Nakon nekoliko vezanih poraza i smene trenera, te dolaska novog, Andree Trinkijerija crno-beli su konačno stigli do trijumfa.

Dan posle utakmice protiv Mege, podsećanje na reči italijanskog stručnjaka izmamilo je Gegiću osmeh na lice.

– Drago mi je čuti to, ali u prvom planu je pobeda tima. To je ono što nam je trebalo, rekao je on.

Nije preterano želeo da govori o svojoj odličnoj igri na pomenutom meču.

– Trener je tako video ono što sam ja odigrao, on je tu da nas nauči šta i kako. Ovo je bila tek prva utakmica, neki su radili svoj posao, neki će tek raditi. Ali, siguran sam da ćemo svi da uradimo ono što se traži od nas.

Momak koji je došao letos u Partizan kaže da je konačno shvatio koliko znači timu.

– Shvatio sam to, desila se promena trenera, i ne mogu da kažem da je sada nešto drugačije. Jednostavno, svaki trener traži nešto svoje kako bi napravio tim koji će da pobeđuje. Svako ima svoju ulogu u timu, i to će se menjati od utakmice do utakmice, u zavisnosti od protivnika. Važno je da svako od nas svoju ulogu uvek ispuni. Samo tako možemo do pobede, zaključio je Gegić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter