1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Partizan Beograd, 30.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POSLE TRI REMIJA: Mirkovićev ‘recept’ za buđenje Partizana, u kombinaciji za tim je i bivši reprezentativac

Objavljeno: 04.11.18 u 11:05

Šef stručnog štaba je na sastancima pokušao da reši niz problema, a u kombinaciji za sastav je i oporavljeni Zoran Tošić.

Nije se dugo desilo da Partizan u prvenstvu veže tri uzastopna remija, a da je od poslednje pobede nad Voždovcem u Humskoj prošlo skoro mesec dana.

Večeras je na domaćem talonu od 19 časova Vojvodina, koja se vratila na pobednički kolosek posle preuzimanja trenerske palice Dragomira Okuke.

Na drugoj strani Zoran Mirkovic je ovih dana imao niz sastanaka sa igračima pokušavajući da reši probleme i da se konačno dođe do tri boda.

Ipak, izgleda da se startna postava neće mnogo tumbati i možda je ovo poslednja šansa za pojedince. Sigurno neće nastupiti Aleksandar Šćekić, a u kombinaciji za sastav je oporavljeni Zoran Tošić. Iskusni as se povredio na startu sezone protiv Radnika u Surdulici i od tada je pauzirao 105 dana…

Projektovan sastav: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević – Zdjelar, Pantić, Enake (Tošić), Zakarić, Janković – Rikardo.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. MIRKOVICU AKO OVU NE
    DOBIJES NA DOSTOJINSTVEN
    NACIN NAPUSTI PARTIZAN.
    TI SI GOSPODIN PA I TAKO SE PONESI.A JEDNOG DANA
    ISKUSAN SE VRATI. UPRAVA
    NAPOLJE!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter